Liderat botërorë siç nuk i keni pare kurrë më parë

Nëse mendoni se ata janë shumë seriozë, nuk qeshin kurrë dhe nuk argëtohen, atëherë e keni gabim. Shfletoni fotogalerinë për t’i pare këta lidera ndryshe nga sa jemi mësuar.