Letoni, kolegët nderojnë nëntetaren shqiptare në Camp Adazi

Një ceremoni në nder të nëntetares Zarife Hasanaj u organizua sot në Letoni, në Camp Adazi Në ceremoni mori pjesë gjithë kontingjenti shqiptar në grup-batalionin e NATO-s në Letoni dhe përfaqësuesi ushtarak shqiptar në NATO.
Macet kapele, trendi më i ri
28/12/2017 - 11:50
Skulptura të mahnitshme 3D
27/12/2017 - 15:26