Letoni, kolegët nderojnë nëntetaren shqiptare në Camp Adazi

Një ceremoni në nder të nëntetares Zarife Hasanaj u organizua sot në Letoni, në Camp Adazi Në ceremoni mori pjesë gjithë kontingjenti shqiptar në grup-batalionin e NATO-s në Letoni dhe përfaqësuesi ushtarak shqiptar në NATO.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08