Letoni, kolegët nderojnë nëntetaren shqiptare në Camp Adazi

Një ceremoni në nder të nëntetares Zarife Hasanaj u organizua sot në Letoni, në Camp Adazi Në ceremoni mori pjesë gjithë kontingjenti shqiptar në grup-batalionin e NATO-s në Letoni dhe përfaqësuesi ushtarak shqiptar në NATO.