Ky është "Poli i Drejtësisë" dhe 16 magjistratët e rinj

Me rastin e 3 vjetorit të Reformës në Drejtësi është inaguruar "Poli i Drejtësisë", godina ku do të vendosen Kontrolli i Lartë Gjyqësor, Kontrolli i Lartë i Prokurorisë dhe Shkolla e Magjistraturës. Sot kanë bërë betimin 16 magjistratë./ FOTO LSA
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44
Lumi Shkumbin del nga shtrati
01/12/2017 - 12:35