Ky është "Poli i Drejtësisë" dhe 16 magjistratët e rinj

Me rastin e 3 vjetorit të Reformës në Drejtësi është inaguruar "Poli i Drejtësisë", godina ku do të vendosen Kontrolli i Lartë Gjyqësor, Kontrolli i Lartë i Prokurorisë dhe Shkolla e Magjistraturës. Sot kanë bërë betimin 16 magjistratë./ FOTO LSA
Kur dështon në gatim
15/01/2018 - 17:08
Kur natyra krijon kryevepra
14/01/2018 - 15:58