Kutitë postare më qesharake që keni parë

Në këtë fotogaleri shihen disa kuti postare që në shikim të parë janë shumë qesharake dhe kanë bërë xhiron e botës. Madje disa prej tyre kalojnë çdo imagjinatë.
Parajsa në tokë!
19/08/2019 - 22:43
Kalabria që nuk njihnit
14/08/2019 - 10:29