Kutitë postare më qesharake që keni parë

Në këtë fotogaleri shihen disa kuti postare që në shikim të parë janë shumë qesharake dhe kanë bërë xhiron e botës. Madje disa prej tyre kalojnë çdo imagjinatë.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08