Kutitë postare më qesharake që keni parë

Në këtë fotogaleri shihen disa kuti postare që në shikim të parë janë shumë qesharake dhe kanë bërë xhiron e botës. Madje disa prej tyre kalojnë çdo imagjinatë.
“Aksidente komike”
21/01/2018 - 14:04
Të jetosh brenda një tubi
19/01/2018 - 19:27