Kush është më stil? Michelle Obama vs. Melanie Trump

Zonja e parë aktuale e Amerikës, Melanie Trump është e njohur për sharmin dhe elegancën e saj që përcjell jo vetëm me gjestet, por edhe me veshjen, kjo mbase edhe për faktin që vjen nga bota e modës. Jo më pas mbetet ish zonja e parë Michelle Obama, shumë e komplimentuar për stilin e saj të kombinimit. Duket se ka shumë ngjashmëri në look-un e dy zonjave, sidomos në këto foto. Zgjedhja i mbetet publikut!!