Kur Venecia "thahet"

Muaji shkurt nuk ka nisur siç duhet për Venecian që po përjeton një gjendje kaosi. Raportohet se deti u tërhoq pas rreshjeve dhe kanalet e famshme ujore janë tharë duke lënë pas një panoramë aspak të mirë. Nga fotografitë që vijnë duken gondolat e parkuara në fund të kanaleve ku ka ngelur veç baltë.