Kur të dështon darka e Krishtlindjeve

Darka e Krishtlindjeve mund të jetë ushqimi më i mirë i vitit ose më i keqi. Ditën e shënuar jo të gjithë arritën të pjeknin në mënyrë të përkryer një gjeldeti, të nxjerrin një tabaka me patate të skuqura me gëzof dhe të prodhonin lëng mishi të butë. Disa thjesht dhe me keqardhje e themi që dështuan në gatimet e tyre,ja disa prej pjatave që dolën jashtë parashkimeve: