Kur "Qyteti i Dashurisë" bëhet më i dashurueshëm

Parisi ose i quajtur ndryshe si "Qyteti i Dashurisë" është bërë i mrekullueshëm pasi reshjet e borës e mbuluan Parisin gjatë natës. Vendet ikonë si Katedralja e Notre Dame dhe Kulla Eiffel u zbardhën krejtësisht, po ashtu si edhe kështjella e Disneyland, që ndryshoi rozën me të bardhën.
Kalabria që nuk njihnit
14/08/2019 - 10:29
"Fluturime" mbi liqen
14/08/2019 - 08:55
Las Vegas-i që nuk e prisje
13/08/2019 - 09:29
Spektakël nënujor!
10/08/2019 - 10:05