Kur momenti thjesht bën “mrekullinë”

Momenti i shkrepjes së fotos mund të jetë tepër deciziv në imazhin që do të ruhet. Mjafton të shikoni këto foto dhe ta kuptoni...
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47