Kur luksi dhe mjerimi ndahen nga një mur

Stili i jetesës mes një personi të pasur e një të varfri jo pak herë të bën të mendosh se ata jetojnë në dy planete të ndryshme. Madje ndonjëherë ato jetojnë aq pranë njëri-tjetrit saqë i ndan vetëm një mur. Foto nga vende të ndryshme sjellin imazhe të diferencave mes lagjeve të pasura dhe atyre të varfra. Ja diferenca mes tyre...
Pranvera në fustane
22/03/2019 - 09:29
Banesa të paimagjinueshme
13/03/2019 - 14:01