Kur gjërat që blini online nuk vijnë ashtu siç i prisni

Të blesh online nuk është aq e sigurtë pasi malli që porosisni mundet të mos vijë ashtu sic e prisni. Këta persona në këtë fotogaleri e kanë pësuar dhe kanë ndarë fotot e tyre me botën duke i paralajmëruar të tjerët se kujdes se cfarë porosisin.
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17