Kur femra e bën mashkullin të... "çmendet"!

Meshkuj nga e gjithë bota janë “kapur mat” duke kthyer kokat për të parë bukurinë femërore. Fotografë të mbledhura nga Daily Mail tregojnë meshkujt se si ua hedhin sytë femrave joshëse në rrugë dhe jo vetëm.