Kur çmenduria nuk ka kufi

Sipas psikologëve, njerëzit më të çuditshëm që veprojnë në një mënyrë “të çmendur”, janë idealistë dhe krijues, si dhe veprimet e tyre motivohen nga gatishmëria për të sfiduar dhe eksploruar botën. Në këtë fotogaleri do të shihni disa fotografi, të cilat na bëjnë të qeshim dhe të habitemi në të njëjtën kohë.