Kukësi çlodh muskujt me vrap nga liqeni

Siç është bërë tashmë rutinë, tek Kukësi nuk ka pushim. Tekniku austriak i verilindorëve Peter Pacult ka zgjedhur kodrat e liqenit për të çlodhur muskujt dhe për të nisur javën e përgatitjeve anti-Kamza.