Kujdes kur qëndroni shumë në diell!

Ne të gjithë i dëshirojmë ditët e ngrohta të verës. Ato shpesh herë kanë mjaft pushime, relaksim dhe adrenalinë. Por duhet thënë se kanë edhe “tatuazhe” dielli kur zgjedhim të pushojmë në plazh. Në këtë fotogaleri do të shihni disa persona që e kanë pësuar nga qëndrimi shumë në diell.