Kryeqytetasit harrojnë masat, vërshojnë në të gjitha rrugët

Pasi kanë kaluar 40 orë në karantinim kryeqytetasit kanë vërshuar këtë të hënë në të gjitha rrugët dhe tregjet. Duke mos respektuar një distancë dhe madje herë duke qarkulluar në grupe, qytetarët duket se nuk kanë marrë parasysh asnjë këshille që u është dhënë për situatën. Nga ana tjetër patrullat e policisë kanë vijuar verifikimin e automjeteve që qarkullonin pa një autorizim të veçantë ku nuk kanë munguar as ndëshkimet. FOTO LSA
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33