Kryen operacione të shtrenjta për t’i ngjarë kukullave seksi

Një 29-vjeçare angleze ka shpenzuar rreth 10 000 paund në operacione për tu dukur si kukullat seksi dhe është mjaft e kënaqur nga pamja e saj e re. Cindy Moore mburret tashmë në Instagram me format e saj të reja dhe këmbëngul se ndërhyrjet kirurgjikale nuk ndikojnë negativisht tek ajo dhe fëmijët e saj. “Njerëzit mendojnë se unë i postoj fotot sepse dua burrë, por unë i postoj thjesht sepse dukem yll. I postoj sepse më bëjnë që të ndihem mirë”, tregon Cindy.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47