Kryeministria "në flakë"

Ka nisur protesta e katërt kombëtare e opozitës para Kryeministrisë (11 maj 2019). Protestuesit po marshojnë në bulevardin "Deshmoret e Kombit" me simbole Kombetare dhe thirrjet "Rama ik" dhe "E duam Shqipërinë si gjithë Europa. Krahas qytetareve nga Tirana, mijëra qytetare nga e gjithë Shqiperia kane mberritur me autobusë dhe makina private.Në një moment, protestuesit hedhin bojë, kapsolla dhe tymuese drejt godinës së Kryeministrisë./ FOTO LSA