Kryeministri për pak sa nuk shkel dekretin e miratuar vetë

Ai mbërriti në selinë e Mbrojtjes Civile dhe pothuajse shtrëngoi duart me një zyrtar: Kryeministri italian, Giuseppe Conte, ka harruar për një moment indikacionet e dhëna në dekretin e fundit të qeverisë për kontrollimin e koronavirusit që ndalon shtrëngimin e duarve, por e kapi situatën në momentin e fundit.
Tirana sot më 28 mars 2020
28/03/2020 - 14:52
Tirana sot më 27 mars 2020
27/03/2020 - 14:27
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33