Kryebashkiaku mesazh qytetarëve: Gjithçka do të shkojë mirë!

Një banderolë e bardhë me fjalët "Gjithçka do të shkojë mirë". Ky është mesazhi që kryebashkiaku i Romës, Virginia Raggi, dëshironte t'u dërgonte qytetarëve nga ballkoni i Capitol në emergjencë të plotë nga koronavirusi. "Nëse ndjekim dispozitat e qeverisë - shkruajti qytetari i parë në Facebook - dhe ndryshojmë zakonet tona të jetës do të jemi në gjendje të përballemi me sfidën. Dhe do ta kapërcejmë atë".
Tirana sot më 28 mars 2020
28/03/2020 - 14:52
Tirana sot më 27 mars 2020
27/03/2020 - 14:27
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33