Krishtlindjet vijnë në shtator për 2-vjeçarin me kancer

Banorët në Ohio kanë festuar Krishtlindjet para kohe për ti plotësuar dëshirën një djali 2-vjeçar që vuan me kancer të trurit në fazën e fundit. Brody Allen iu dha vetëm disa muaj kohë jetë ndaj familja e tij, miqtë dhe fqinjët në Colerain Toënship zbukuronuar shtëpitë e tyre, kënduan këngët e Krishtlindjeve dhe organizuan një paradë të festës tradicionale. Por jo vetëm, 'Santa Claus' erdhi për të dhënë mbështetjen e tij Brody-t.