Krishtlindjet po vijnë, Shtëpia e Bardhë nis përgatitjet

Shtëpia e Bardhë nën administrimin e presidentit Trump ka nisur përgatitjet e dekorimeve për Krishtlindje. Fotografitë tregojnë Shtëpinë e Bardhë, stolitë, pemët dhe urimet e kartolinave të 2017.