Krishtlindje me Kimberley Garner

Kimberley Garner u bë e njohur në Made in Chelsea në vitin 2012 dhe që nga ajo kohë e gjithë vëmendja është kthyer drejt saj. Dhe 27-vjeçarja është shfaqur mahnitëse në Karaibe, ndërsa shijonte rrezet e diellit dhe lahej në det në Karaibe. E veshur me bikini të kuqe frymëzuar nga Krishtlindjet, aktorja ekspozoi format e saj tërheqëse dhe dukej shumë seksi.
Fotografi të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
Imazhe të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
"Na ishte njëherë Londra"
08/10/2019 - 08:34