Krijesat më të çuditshme të oqeanit

Duke pasur parasysh thellësitë ekstreme të oqeaneve në të cilat shkencëtarët duhet të shkojnë për të gjetur këto krijesa kaq të çuditshme dhe të frikshme, mund të imagjinojmë për pamjet dhe format nga më të ndryshmet që ato mund të ofrojnë. Mos u habisni! Në këtë fotogaleri do të mund të shikoni disa krijesa të çuditshme të Oqeanit të cilat nuk i keni njohur më parë.