Njihuni me disa krijesa të çuditshme deti

Shpesh na duket sikur një botë e panjohur ekziston dhe jeton paralel me ne dhe ekosistemi misterioz i oqeanit të thellë është një botë e re me të cilën duket se nuk njihemi mirë. Këto krijesa të çuditshme dhe të frikshme mund t'ju bëjnë të mendoheni dy herë para se të zhyteni në det përsëri. Disa peshkatarë na kanë njohur me këto krijesa deti që jetojnë në thellësitë e oqeaneve,shikoni galerinë mëposhtë: