Koronavirusi, policia dhe ushtria kontrolle në Shkodër

Policia dhe Ushtria zhvillon kontrolle edhe në Shkodër në kuadër të masave për parandalimin e përhapjes së koronavirusit, duke kërkuar vetëkarantinimin personave që kanë udhëtuar në Itali dhe Greqi. Fotot nga LSA
Tirana sot më 28 mars 2020
28/03/2020 - 14:52
Tirana sot më 27 mars 2020
27/03/2020 - 14:27
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33