Koronavirusi, në Durrës kontrollohet pasagjeri kinez

Sot një pasagjer kinez ka zbritur në portin e Durrësit, por sipas autoriteteve italiane ai është rezident në Bari të Italisë prej dy vitesh dhe nuk përbën rrezik.
Tirana sot më 28 mars 2020
28/03/2020 - 14:52
Tirana sot më 27 mars 2020
27/03/2020 - 14:27
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33