Koronavirusi, ndalohen takimet me pacientët

Dy të prekurit e parë nga koronavirusi janë izoluar në ambientet e spitalit Infektiv menjëherë pasi janë konstatuar se janë të prekur nga ky virus. Menjëherë pas kësaj, në spitalin Infektiv ka nisur dhe disinfektimi i ambienteve, ndërsa janë shtuar edhe masat e sigurisë. Gjithashtu familjarët nuk lejohen të hyjnë për të takuar pacientët. Foto: LSA
Tirana sot më 28 mars 2020
28/03/2020 - 14:52
Tirana sot më 27 mars 2020
27/03/2020 - 14:27
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33