'Korça Open Air' zbukuroi qiellin e Korçës për festa

'Korça Open Air 2017' mbylli me sukses rrugëtimin tre ditor. Aktiviteti i organizuar nga Aeronautika shqiptare me mbështetje të Federatës shqiptare të Aeronautikës u finalizua edhe me tre fitues. Vendi i parë shkoi për bullgarin Yasen Nikolaev Neychev, në vend të dytë u rendit Izdriku Betini nga Kosova dhe vendi i 3 shkoi për Mile Yovanovski nga Maqedonia.
Fotografi të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
Imazhe të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
"Na ishte njëherë Londra"
08/10/2019 - 08:34