Kjo urë në Korçë rrezikon të shembet nga momenti në moment

Në Korçë dalja nga shtrati i lumit Devoll rrezikon të shembë një urë në aksin Zemblak Pustec. Njëra këmbë e urës po bie. Policia dhe Autoriteti Rrugor Shqiptar kanë bllokuar lëvizjen e automjeteve në këtë aks sepse pritet të shembet nga momenti në moment, informon gazetarja e Ora News Lediona Dervishi.
Fotografi të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
Imazhe të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
"Na ishte njëherë Londra"
08/10/2019 - 08:34