Kjo shtëpi kushton 1 mln dollarë dhe arsyeja është domethënëse

Ky vendpushim mjaft i thjeshtë dhe i zakonshëm mund të duket një banesë modeste në pamje të parë, por çmimi i saj është rreth 1 milion dollarë. Fasada e thjeshtë fsheh një shtëpi të mrekullueshme dhe të qetë.