Kina ndërton spitalin për 10 ditë

Në kushtet kur Kina është në gjendje alerti për shkak të virusit vdekjeprurës autoritetet do të ndërtojnë një spital në kohë rekord. Punimet kanë nisur dhe pritet që të përfundojnë brenda 10 ditësh, ndërsa dyert e spitalit do të hapen në datën 3 shkurt.