Këto petëza akulli në lum nuk i keni parë ndonjëherë

Një dukuri e çuditshme është shfaqur brënda natës në lumin Tees në Durham të Anglisë. Disa petëza akulli u shfaqën në lum duke befasuar kështu banorët e asaj zone. Ky fenomen i motit shihet zakonisht në vende si Deti Baltik rreth Antarktidës dhe Liqeneve të Mëdha të Kanadasë. Por ata u shfaqën në një ditë të ftohtë të dimrit, duke e bërë atë natën më të ftohtë të 2017. Këto fletëza, krijohen me bashkimin e shkumës së ngrirë të ujit që rrotullohet në rrjedhën e ujit, duke marrë formën rrethore.