Këto kafshë duket sikur vijnë nga një tjetër planet

Bardhësia në lëkurë, flokët e bardha dhe në irisin e syve njihet ndryshe si Albinizëm. Dhe kjo vjen si pasojë e mungesës së pigmentit melaninë në trupin e njeriut. Përveç njerëzve që mund të lindin në këtë mënyrë edhe kafshët mund të lindin albin. Dhe sigurisht është mjaft e vështirë të jesh një tigër i bardhë apo një gjirafë e bardhë. Në këtë fotogaleri do ju sjellim disa kafshë që duken sikur vijnë nga një planet tjetër.