Këto janë tualetet më të çuditshme në botë

Këto tualete publike mjaft të çuditshme gjenden në Japoni. Një profil në Instagram është hapur pikërisht me qëllimin për të treguar tualetet e rralla ku kryejnë nevojat personale banorët e Tokios. Shikoni fotogalerinë dhe do të habiteni...