Këto gjëra do t'ju bëjnë të ndiheni të vegjël

Megalofobia ose frika nga gjërat e mëdha është një fobi që e vuajnë shumë njerëz. Gjithsesi, njerëzimi gjithnjë ka qenë i mahnitur nga objektet e mëdha që ndodhen rreth nesh dhe këto gjëra të bëra nga njeriu me siguri do të provojnë se nuk janë vetëm mahnitëse, por mund të jenë gjithashtu të dobishme. Në këtë fotogaleri do të shihni disa objekte gjigante që nuk janë vetëm qesharake, por mund të na hyjnë në punë në një farë mënyre.
Protesta e 21 shkurtit 2019
21/02/2019 - 11:29