Këtë vjeshtë xhungla 'zbret' në qytet

Këtë vit, për të qenë moderne, duhet të nxjerrim në pah anën më 'të egër' tonën. Gardëroba për sezonin vjeshtë-dimër 2018-2019 duhet të përmbajë se s'bën rroba të frymëzuara nga xhungla, nga kafshët e egra dhe felinët. Këto, shoqëruar edhe me ngjyra të gjalla.