Këtë verë vishuni me hijet e së verdhës

Po vjen vera, dhe çdo gjë që duhet në këto ditë të nxehta janë veshje me materiale të rehatshme dhe ngjyra verore. E verdha është gjithmonë ide e mirë, e kombinuar me materiale të lehta dhe të freskëta si linoja, mund t'i mbani veshur gjatë gjithë ditës.