Këtë pranverë thonjtë duhen pastel

Këtë pranverë thonjtë duhen pastel Pranvera ka nisur dhe sigurisht ngjyrat pastel e karakterizojnë më së miri këtë stinë. Ja çfarë propozojnë firmat më prestigjoze të kozmetikës në botë
Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44
Lumi Shkumbin del nga shtrati
01/12/2017 - 12:35