Këtë pranverë thonjtë duhen pastel

Këtë pranverë thonjtë duhen pastel Pranvera ka nisur dhe sigurisht ngjyrat pastel e karakterizojnë më së miri këtë stinë. Ja çfarë propozojnë firmat më prestigjoze të kozmetikës në botë