Kërpudha interesante dhe të çuditshme njëkohësisht

Një fotograf emri i të cilit nuk është i ditur, ka realizuar disa fotografi të bukura të kërpudhave të ndryshme. Në Skoci, veçanërisht në Cairngorms, atje ku edhe janë shkrepur fotot, ka kërpudha të egra, të cilat i bëjnë të duken mjaft interesante por dhe të çuditshme njëkohëisht...