Keni vizituar plazhe të tillë?

Plazhe të mrekullueshëm, shumë të famshëm dhe të frekuentar, e mbi të gjitha: super të fotografuar. Si mund t'i rezistosh tundimit për të mos marrë me vete imazhe të tilla të mrekullueshme? Ja 10 copëza parajse, që i japin flatra imagjinatës dhe të 'nisin' larg me pushime.