Keni parë si këto makina?!

Shpesh herë disa njerëz duan që makina e tyre të jetë unike dhe e personalizuar. Dhe për të arritur këtë bëjnë modifikime nga më të ndryshmet ose ndërtojë nga e para makina tepër të çuditshme. Bussines Insider ka bërë një listë të makinave të çuditshme që habisin njerëzit në rrugët e botës.