Keni fëmijë që nuk duan të hanë perimet?

Mamaja Laleh Mohmedi përdor fruta dhe perime të gjalla për të sjellë një mori personazhesh për fëmijët e saj Jacob, gjashtë vjeç, dhe Charlie Rose 15-muajshe. Një Nënë e zgjuar, 35 vjeç, paraqet vepra arti të pabesueshme të kartonave për të inkurajuar fëmijët e saj që të mbarojnë ushqimet e tyre. Ku fsheh bizele të njoma nën patateve të skuqura ku lehtë mashtrohen fëmijët tuaj. Por dhe në njëjtën kohë hanë shëndeçëm. Shikoni këtë fotogaleri.