Karius "tradhëtohet" nga e dashura, set fotografik në Bora Bora

Ai është ndër lojtarët më të përfolur në mediat sportive, pas dy gabimeve në finalen e Kievit, që i kushtoj titullin e Champions League skuadrës së tij, Liverpool. Megjithatë, pasi u tradhëtua nga forma e treguar në atë takim, portieri gjerman Loris Karius është tradhëtuar dhe nga e dashura e tij. Daniela, ka udhëtuar drejt Bora Bora për të pushuar dhe për të kryer një set fotografik. Ajo që bie në sy është mungesa e Karius që ditën e djeshme i është nënshtruar disa testeve mjekësore.
Dasma e lezbikeve ne Australi
16/12/2017 - 08:56
Arkitektë të dështuar!
14/12/2017 - 22:57